Debat: Independència?

Des de l’Espai de Formació l’Esberla us convidem a participar en el proper acte, un debat sobre la Independència, el divendres 18 de febrer, a les 19h al Local Social Krida.

Sobiranisme, dret de decidir, autogovern, independència, dret a l’autodeterminació… últimament el debat està més viu que mai.

Tenint en compte que tenim uns trets identitaris clars (una llengua, una cultura, una història, un bagatge comú) hi ha moltes opinions i qüestions que mirarem de debatre. Alguns creuen que més val no imposar més fronteres, altres que no és qüestió d’imposar-les sinó de reivindicar les que ja existien; alguns que se senten catalans i espanyols o alguns que la transformació social ha d’anar de la mà de l’alliberament dels pobles. N’hi ha que creuen que la llosa de la Constitució i la seva “indivisible e indisoluble unidad de la nación española” pesa massa i que, amb ella al damunt, no es pot avançar.

Vine i aporta la teva opinió sobre un tema que sembla etern, que sempre està damunt la taula, a les televisions, a les ràdios, als bars, a les aules, ales hemicicles. Potser per la poca voluntat d’alguns de resoldre un seguit de qüestions, potser perquè ja no cal, potser perquè després de tant temps ja no importa el que passés fa 1000, fa 300, fa 1 any…

Adjuntem un text de l’historiador F. Solervicens sobre la temàtica. Descarrega’t el text

T’esperem divendres al Krida per mirar de compartir un espai de debat sobre tot el que envolta la controvertida qüestió de la independència.

Espai de Formació l’Esberla.

1 comentari

Filed under Convocatòries

One response to “Debat: Independència?

  1. Alba

    Felicitats al dissenyador del cartell! Molt gran!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s