Taller: Feminisme, el sexisme als nostres espais.

Des de l’Espai de Formació l’Esberla volem convidar-vos al pròxim taller que realitzarem el proper divendres 4 de març a les 19h a l’Ateneu Popular Julia Romera (c/ Santa Rosa, 18).

El taller porta com a títol “Feminisme: el sexisme als nostres espais” i està adreçat a totes aquelles persones que participen als moviments socials i veïnals, doncs volem donar resposta a les següents qüestions:

Són els nostres espais uns espais alliberats de sexisme? Com reproduïm i mantenim les normes de feminitat i masculinitat als moviments socials? Sobre quins patrons estructurem l’heterosexisme als nostres espais quotidians? Interioritzem gestos, desitjos, raonaments, pràctiques que són fruit del sistema patriarcal, fins i tot sense adonar-nos-en? Estem segures que no hi ha desigualtats entre nosaltres, companyes i companys de lluita? Si existeixen, què podem fer per a canviar-ho?

Aquestes són algunes de les qüestions que s’han anat plantejant a diferents moviments socials des de fa anys arrel dels debats que han obert les diverses lluites feministes, qüestions pendents de resoldre, us atreviu debatre-les?

Continuant amb el tarannà de l’Esberla, les organitzadores del taller ens han proposat tres documents (adjuntats al correu) que seria necessari llegir abans del taller:

Género y clase social treinta años después. El podeu descarregar clicant l’enllaç següent:
http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.feministas.org%2FIMG%2Fpdf%2F57-_Genero_y_clase_treinta_anos_despues.pdf&rct=j&q=G%C3%89NERO%20Y%20CLASE%20SOCIAL%20TREINTA%20A%C3%91OS%20DESPU%C3%89S%20Granada%2C%205%2C%206%2C%207%20de%20diciembre%202009&ei=nShpTbvcOoWn8QPV8My_BQ&usg=AFQjCNF95lfHQMOWaygPHj6G7nAVBNwK6Q&sig2=2jOUZjRuHdJzHLg6EabRGw&cad=rja

Per acabar, si penseu apropar-vos al taller necessitem que confirmeu l’assistència enviant un correu a esberla@ara-santacoloma.com el més aviat possible.

Per últim, només ens queda animar-vos a participar a un taller preparat expressament pels moviments socials de Gramenet, que de ben segur trastocarà les nostres ments i alguna cosa més…

Espai de Formació l’Esberla.

Deixa un comentari

Filed under Convocatòries

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s